banner460
banner128

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açılıyor!

İlçede, Yaşam Vadisi gönüllüleri kavramını oturtmak istediklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’ndeki sivil toplum kuruluşları ile buluştu. Yaşam Vadisi 1. Etabının tanıtımını yaparak amacını ve içerisindeki detayları tek tek anlatan İmamoğlu, vadinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılışının yapılacağını belirterek “Burası sizlere emanet.” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini davet ettiği buluşmada Yaşam Vadisi’ni anlattı. Projenin bütünüyle ilgili bilgiler veren İmamoğlu, biten 1. etabı da detaylarıyla paylaştı. Beylikdüzü’nde kişi başına düşen 10 metrekarelik yeşil alanın daha da arttırılması gerektiğine dikkat çeken İmamoğlu, “Vadinin her noktasında adım adım çalışıyor durumdayız. Kendi kaynaklarımızla üretmeye devam ediyoruz. Bu vadiyi hep beraber korumak zorundayız. Burası sizlere emanet.” diye belirtti.

7’den 70’e Herkes Huzuru Bulacak

Yaşam Vadisi’nin Beylikdüzü’nün simgesi olacağından söz ederek, projelendirme evresinden bilgi veren İmamoğlu, vadide yer alacak Çanakkale mücadelesini anlatan anıtın taslağını oluşturduklarını bildirdi. İmamoğlu, 7’den 70’e herkesin kendisini huzurlu hissedebileceği sanat atölyelerinin olduğunu, kentin dokusuna uygun nitelikli ağaçlarla bezenmiş bir yeşil alanın sunulduğunu kaydetti. Otopark alt yapısının da hazır olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, toplamda 8 kilometrelik bir uzunluğu olacak vadinin diğer etapları için de çalışmaların başladığını duyurdu.

“İlçeyi Beraber Yönetirsek Başarılı Oluruz”

Başkan İmamoğlu, toplamda 1 milyon metrekarelikYaşam Vadisi’nin 250 bin metrekarelik 1. Etabının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda dopdolu ve keyifli bir organizasyonla açılışının yapılacağının da müjdesini verdi. “Bütünüyle Yaşam Vadisi tamamlandığında Beylikdüzü’ndeki insanlar, kişi başına yeşil alan ihtiyacının 4 metrekaresini buradan karşılamış olacak. Bu kentte “Yaşam Vadisi Gönüllüleri” kavramını oturtmalıyız. Bu alanda çevreye zarar verecek her türlü davranışa hayır diyeceğiz. Beraber yönetirsek mutlu ve başarılı bir ilçe oluruz. Önce İnsan, önce doğa dediğimiz Yaşam Vadisi’ni sizlerle buluşturmanın keyfini yaşıyorum.” diye de belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.