banner460
banner128

Beylikdüzü meydanı şenlendi

Beylikdüzü meydanı şenlendi

Referandum çalışmaları ülkenin dört bir yanında giderek yoğunlaşırken,  evet ve hayır diyenler bir çok alanda yan yana çalışma yürütüyorlar. Beylikdüzü’nde de  e-E-5 üzerinde oluşturulan büyük meydan çalışmanın en hareketli yaşandığı alanların başında geliyor. Meydanda CHP standı ile Ak Parti standı nerdeyse yan yana.  Her iki ekibin çadırları, çayları, simitleri, poğaça servisleri var yorulmuş vatandaş için.   Her iki ekibinde anons arabaları seçim müziklerini çalan sistemleri var.   Anlaşmış gibi sırayla çalıyorlar. Birbirine saygılılar. Bir o çalıyor müziğini diğeri dinliyor.  Bu kez öbürü çalıyor diğeri dinliyor.

CHP standında Belediye Meclis Grup Başkanı Mülayim Demirtaş, CHP’li kadınlar ve partililer yoğun ve hummalı bir çalışma içinde iken, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat ve partili kadın ve gençlerin çabalarını görüyorsunuz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.