banner460
banner128

 Belediye Başkanı şaşırttı!

İşine genellikle kravatlı, takım-elbiseli giden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bugün giydiği farklı bir giysiyle görenleri şaşırttı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bugün mesaiye Silivrispor forması giyerek başladı.  Başkanın Silivri formasıyla mesaiye başlamasının neden iise ilçenin takımı Silivrispor'un 2. liğ yolunda play-off maçının olması.  Silivrispor play-off ilk ayağında bugün Manisa Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında karşılacak. Slivri ilk maçı  deplasmanda 2-0 kazanarak büyük avantaj yakalamıştı.   Maç nedeniyle Silivrispor'a destek olmak isteyen bir çok Silivrili bugün Silivrispor formasıyla sosyal medyada boy gösterdi. Bu desteğe Silivrispor Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.   Işıklar yaptığı paylaşımda tüm Silivrilileri saat 16.00'da başlayacak maça davet etti.  Başkan Işıklar paylaşımında " Bugün Silivrimiz, Silivrisporumuz için çok önemli bir gün ve bende bugüne özel mesaime gururumuz Silivrispor formasıyla başladım. 
Değerli Hemşehrilerim,
Takımımız saat 16:00'da Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile rövanş maçına çıkıyor. Takımımız hazır, kentimiz hazır, biz hazırız. Kentlilerimizi, bugün saat 16:00'da Silivri Stadına takımını desteklemeye davet ediyorum. " dedi.

Silivri'de belediye önünden stada kadar grup halinde yürünecek.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.