banner460
banner128

Baykal:Referandum barış içinde geçecek

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Baykal referandumun Avcılar’da barış kardeşlik içinde geçeceğini bildirdi.

Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, Avcılar Marmara Caddesi’nde bulunan ‘Hayır’ karavanını ziyaret ederek, gençlerle sohbet etti. Baykal, her seçimde olduğu gibi referandumda da Avcılar’da barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ettiğini söyledi.

Avcılar’ın kalabalık ve kozmopolit bir yapısı olmasına rağmen, insanlarının kültür yapısının yüksek olduğunu, karşısındaki fikirlere hoşgöre ve saygı ile yaklaşmasını bildiğini savunan Burçin Baykal,  ‘Avcılarımız her seçimi büyük bir olgunluk içinde geçirmiştir. Referandum sürecinde yönelik olarak ta olumlu bir havada barış-kardeşlik içinde geçeceğine inanıyorum.  Bunun için bizler de üzerimize düşeni yapacağız” dedi.  Karavanda CHP Avcılar İlçe Gençlik Kolu Başkanı Okan Yılmaz ve İl Gençlik Yöneticisi Onur Uçak’ın karşıladığı Baykal’ın beraberinde CHP’li Meclis Üyesi Zafer Polat’ta gençlerle sohbet ederek çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.