banner460
banner128

Başkan Yılmaz özel çocukları yolcu etti

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nden hizmet alan özel çocukları ve ailelerini Emirgan Korusu’na geziye uğurladı.

 

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’ni (EYKOM) ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, özel çocuklar ve aileleriyle buluştu. EYKOM’un Emirgan Korusu’na düzenlediği gezi programı için uğurlama yapan Başkan Yılmaz, güzel bir gün geçirilmesi dileğinde bulundu. Sosyal Yardım Mağazası’nı da ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Kutlu’dan bilgi aldı. Başkan Yılmaz, özel çocuklar ve ailelerini yolcu ettikten sonra EYKOM’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.