banner460
banner128

Başkan Karadeniz engellileri yemekte ağırladı

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden engelli çocuklar ve ailelerini yemekte ağırladı.

Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda Başkan Karadeniz çocuklara oyuncak hediye ederek, “ Engelleri sevgiyle aşacağız” mesajı verdi.

 

“ONLARIN HER ARALIKTA YANINDAYIZ”

 

İlçedeki engelli vatandaşlara yönelik pek çok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel çocuklarımızla birlikteyiz. Biliyoruz ki sevgiyle tüm engeller aşılır. Engellilerimizi belirli bir aralıkta değil her daim desteklemeliyiz ve onların yanında olmalıyız. Yasamızda yapılan değişiklik engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık getirdi. Bizler de bunu projelerimize ve çalışmalarımıza yansıtıyoruz. İyilik Merkezimizden engelli vatandaşlarımızın kılık kıyafet ve ev eşyalarını karşılıyoruz. Hasta bezi, medikal malzeme, akülü araçların tamir ve bakımı, tekerlekli sandalye ihtiyaçları ve ulaşım noktasında onların yanında olmaya çalışıyoruz. Yaz aylarında yaptığımız kültürel etkinliklere özellikle onları dahil ederek, sosyal yaşama katılmaları için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Karadeniz ve eşi Nilgün Karadeniz, engelli çocuklarla birlikte yemek yiyerek, sohbet etti. KİM bünyesinde bulunan giyim mağazasını çocuklarla birlikte ziyaret eden Karadeniz, onlara günün anısına istedikleri oyuncakları hediye etti.

Programın ardından Başkan Karadeniz, Söğütlüçeşme Mahallesi'nde ikamet eden yüzde 95 bedensel engelli ve kanser hastası Selimcan Türkmen'i (18) ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.