banner460
banner128

Başkan Bozkurt’tan ilk nikah

 

 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.

 

EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt göreve başlamasının ardından nikah memuru cübbesini ilk kez giyerek, Zeynep Karatay ve Ahmet Oragaz çiftinin nikahını kıydı. Başkan Bozkurt, Selbinaz İsrafil çiftinin kızları Zeynep ve Güler İsmet çiftinin oğulları Ahmet’in Esenyurt Kültür Merkezi’nde yapılan düğün törenine katıldı. Çiftin nikahını kıyan Başkan Bozkurt, “Bu benim ilk nikahım. İnşallah bir kusurum olmaz. Bugün ilk kez nikâh kıymak beni biraz heyecanlandırdı. Birbirinden güzel iki evladımız hayatlarını birleştirmeye karar vermişler. Bizlere de gençlerimizin bu güzel gününde yanlarında olmak düşüyor. Ben inanıyorum ki tertemiz, pırıl pırıl bu iki gencimiz çok mutlu olacaklar. Hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Evlilik cüzdanını geline teslim eden Bozkurt, her iki aileye de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Bozkurt, nikah törenine katılan vatandaşlarla bir süre halay çektikten sonra salondan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.