banner460
banner128

BAŞKAN ALATEPE MUHARREM ORUCU AÇTI

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Muharrem ayı dolayısıyla Esenyurt Haramidere cem evinde matem orucu tutan vatandaşlar ile birlikte oruç açtı Esenyurt Haramidere Cem evindeki Muharrem ayı orucu açmaya Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, eşi Fethiye Alatepe, ve çok sayıda  vatandaş katıldı. İftar öncesi dualar eden Cem Evi dedesi, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Alatepe, katılan vatandaşlara yapılan yemek dağıtımına bir süre eşlik etti.

 

Bu milleti ayıramayacaklar

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe,  Ülkemizin bu günlerde daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak “ Kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi korumalıyız. Bizim insanlarımız arasında kimsenin kimseye karşı bir üstünlüğü yoktur. Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Laz, Çerkez bizler bir milletiz. Birileri ne kadar uğraşırsa uğraşsın bu milleti birbirinden ayıramayacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.