banner460
banner128

BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ CHP’YE KATILDI

 

Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar CHP’ye katıldı.  Vardar’ın katılımı vesilesiyle CHP Silivri İlçe Başkanlığında Silivri Belediye Başkanı ÖzcanIşıklar’ın da katıldığı bir rozet takma töreni düzenlendi.  Yeni CHP’li Vardar’a CHP rozetini İlçe Başkanı Suna Göçengil  taktı.

Silivri CHP İlçe Başkanlığına ait sosyal medya hesabından  yapılan açıklamada,  “Silivri Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Silivri Belediye Başkan Adayımız Özcan Işıklar ve İlçe Başkanımız Suna göçengil ile birlikte Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar'ın Cumhuriyet Halk Partimize katılımını parti rozetimizi takarak gerçekleştirdik. Nazım Ustanın "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hürve bir orman gibi kardeşçesine,bu hasret bizim..." dizelerinde dediği gibi orman gibi kardeşçesine birleşe birleşe getireceğiz İstanbul'a Mart’ın sonu baharı” denildi.

Meclis Üyesi Lütfü Vardar 2014 yerelseçimlerinde Ak Parti'den Silivri Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, daha sonra partisinden istifa ederek bağımsız kalmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.