banner460
banner128

Avcılar'da suç oranı azaldı

 

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kaymakam ve Belediye Başkanı’nın katımıyla 2018 yılı “Huzur Toplantısı” yapıldı. Toplantıda son yıl içinde Avcılar’da suç oranının yüzde 51 azaldığını dile getirildi.

Avcılar ilçe genelinde meydana gelen asayiş olaylarının önlenmesi, halka ilişkilerin kuvvetlendirilmesi ve bilgi akışının sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıya mahalle muhtarları ve Avcılarlı vatandaşlar da katıldı.  Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçeklesen huzur toplantısında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, vatandaşları olabilecek olaylara karşı uyardı. Mahallelerde görülen yabancı şahısların mahalle sakinlerince ekiplere bildirilmesi gerektiğini aktaran Yeşilyurt, vatandaşların huzuru için çalıştıklarını belirtti.

’Avcılar’ın sorununu iyi bilen ve yedi yirmi dört sahada olan bir belediye başkanıyım’

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ’de vatandaşların sorularını yanıtladı. Avcılar’ın sorunları ve çözümü için kurumlar arası tam iletişim yönetimi ile çalışmaya devam edeceklerine dikkat çekti.  ‘’Avcılar’ın sorunu iyi bilen ve yedi yirmi dört sahada olan bir belediye başkanıyım. Sahadaki ekiplerimle de her zaman bilgi alışverişi halindeyiz. Bu bilgileri Avcılar’ın huzuru ve güvenliği için emniyet yetkilileri paylaşmaktayız. Avcılar halkının huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan suç oranın %51 azalması başarısına imza atan başta İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere tüm kurumlarımıza ve personellerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Huzurla yaşanan bir kent için tüm kurumlarımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz. ‘ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.