banner460
banner128

Avcılar'da ilk talimat sokak hayvanları için

 

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda başkanlık koltuğunu çocuklara emanet etti. Belediye başkanlık koltuğuna geçen Cihangir İlkokul öğrencisi Mert Giray Yalçın’ın ilk talimatı Sokak Hayvanlarını koruma altına alınması ve barınak yapılması oldu.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli başkanlık koltuğunu kendisini ziyarete gelen çocuklara bıraktı. Başkanlık koltuğuna ilkokul öğrencisi Mert Giray Yalçın oturdu. Başkan Hançerli " Bin sekiz yüz çalışma arkadaşımız var, Belediye başkanı olarak ilk ne yapmak istersiniz sizden talimat bekliyoruz?’’ dedi. Bunun üzerine Mert Giray, sokak hayvanlarının koruma altına alınmasını ve Çocuk parklarının yaygınlaştırılarak daha yeşil bir Avcılar yaratılmasını istedi.

 Avcılar Kaymakamından Tebrik

Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ı, temsili belediye başkanı Mert Giray Yalçın’ı telefonla arayarak başarılar diledi.  Hayvan hakları konusunda iş birliği yapmak istediğini söylen temsili başkan, daha sonra makamda Avcılar Belediye Müdürleri ile görüşerek Müdürlük faaliyetleri hakkında bilgi alan Mert Giray Yalçın Avcılar’daki istek ve taleplerini müdürlere iletti.

Başkan Hançerli : ‘’Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacağız.’’

Başkan Hançerli ‘’ Bugün bütün çocuklar için çok önemli bir gün. Egemenliğin kayıtsız şartsız mille-te veriliği, ilk meclisin açıldığı gün.  Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için var gücümüzle çalışacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları olarak gururluyuz. 23 Nisan tüm dünya çocuklarının bayramıdır. Evrensel bir bayramdır. Başkanıma da çalışmalarında başarılar diliyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.