banner460
banner128

AVCILAR’DA EKMEĞE BELEDİYE İMZASI

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, göreve geldiği günden beri devam eden geleneksel esnaf buluşmaları Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. Bu ayki toplantıda fırıncıları ve düğün,davet salonu sahiplerini dinleyen Başkan Toprak; ruhsatsız ve imar planı olmayan binalarda fırın ve davet salonlarına izin verilmeyeceğini söyledi. Ayrıca Avcılar’da ekmeklerin sağlıklı ve kontrollü Avcılar Belediyesi damgalı poşetler ile satılması konusunda çalışma içerisinde olduğunu ifade etti.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, göreve geldiği günden beri geleneksel esnaf buluşmaları devam ediyor. Avcılar Belediyesi tarafından her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen Esnaf Buluşmasının Eylül ayı toplantısı, 3 Eylül Pazartesi günü akşamı Zübeyde Hanım Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Demokratik ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen buluşmalara, yoğun ilgi gösteren esnaflar başta olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi 3. Bölge Milletvekilimiz Turan Aydoğan, Fırıncılar Dernek Başkanı Tahsin Avcı ile İstanbul Toplantı ve Düğün Salonları Odası Başkanı Adem Sönmez’de katıldı.

 

Vatandaşın sağlığı bizim için çok önemli.

 

Avcılar Belediyesi ilçe genelinde fırınların ürettikleri ekmekleri poşet içerisinde vatandaşa satışı konusunda çalışma başlatıyor. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ‘. Gelişi güzel herkesin ellediği ekmeği halkımıza yedirmemek için ekmeğin poşette satılması konusunda çalışma başlatacağız. Fırınlarımız bu sayede hem denetim altında olacak hem de haksız rekabeti önlemiş olacağız. ’ dedi.

 

AVCILAR LOGOLU POŞETTE OLACAK

 

Avcılar Belediyesi’nin ekmeği poşetleyerek haksız rekabetin de önüne geçeceğini belirten Başkan Toprak, ‘Ruhsat verdiğimiz fırınlar, Avcılar Belediyesi tarafından denetlenmiş logolu poşetlerde ekmek satışı yapacaklar. Bu sayede hem sağlık açısından hem de denetim açısından gönül rahatlığı ile ekmeğimizi yiyebiliriz diye biliriz. Arkadaşlarla birlikte böyle bir çalışma içerisindeyiz. En kısa sürede bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz’ şeklinde konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.