banner460
banner128

Avcılar Yeşilkent'in  Planları İBB'de bekletiliyor

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli,  ‘İBB Başkanını arıyoruz. Ama görüşemiyoruz. Çok acil bir durum var belki. Böyle bir şey olur mu” diye yakındı. Toprak, hazır olan Yeşilkent Mahallesi imar planının ise İBB’de bekletildiğini bildirdi.

Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler vesilesiyle gazetecilerle bir araya geldi. Belediye’nin nikah sarayı binasında bulunan cafe de gerçekleştirilen  kahvaltıda konuşan Başkan Benli,  gazetecilerinin gününü kutladı ve belediye çalışmalarıyla ilgili olarak basın mensuplarını bildirdi.

Belediyecilikte tamamlanmak üzere olan dönemin başkanlar için ‘Cefa dönemi’ olduğunu savunan Benli, oldukça zor bir dönemde görev yaptıklarını belirtti.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşememekten yakınan Handan Toprak Benli,  ‘ Ben 450 bin nüfuslu bir kentin belediye başkanıyım. Büyükşehir Belediye Başkanını arıyorum. Ne telefona çıkıyor. Ne dönüyor. Görüşemiyoruz yani.  Belki çok acil bir durum var.  Böyle şey olur mu? Bir belediye başkanı öncelikle ulaşılabilir olmalı. Benim telefonum hiç değişmedi. Herkes te çok rahatlıkla ulaşabilir. “ dedi.

 Avcılar’da önemli çalışmalar yaptıklarını, yurt binasını açtıklarına hatırlatan Benli, yakında iki önemli açılışı daha yapacaklarını ifade etti.  Bir huzur evi ve bir kapalı Pazar yerini açacaklarını ifade eden Başkan Benli,  Yeşilkent Mahallesi planlarını hazırladıklarını ancak İBB’den bir türlü geçmediğini ve orada bekletildiğini ifade etti.  Kendin önemli bir deprem yaşadığını, kentin yenilenmesi gerektiğini 20 yılılk süreçte ancak yüzde 7 oranında bir yenilenme yaşandığını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.