banner460
banner128

Avcılar için Omuz Omuza

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, belediye meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Avcılar Merkez Mahallesi'nde seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşen toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı veren Hançerli ve ekibi, belediye yönetiminde asıl olanın Avcılar halkına hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz hafta yaşanan liste tartışmalarının geride bırakan Turan Hançerli ve ekibi, yeni dönemde nasıl bir yol haritası izleyeceklerini masaya yatırdı. Avcılar Belediyesi'nin kapılarını rantçlara ve kendi kişisel hesabı olanlara kapatacağının altını çizen Hançerli, "Bizim siyasetimiz, kamucu ve halkçı siyaset. Halkın ortak ve temel çıkarlarını hedef alan siyaset. Bu siyaseti Avcılar’da ve Türkiye’de egemen kılacağız." dedi.

 

"ASIL OLAN HİZMET ETMEKTİR"

31 Mart seçimlerinde Avcılar'da sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkacaklarını belirten Turan Hançerli, Avcılar'ın 10 mahallesine de eşit hizmet götüreceklerini söyledi. 435 bim Avcılarlı'ya eşit hizmet sözü veren Hançerli, " Bizim için her şey den önemlisi 435 bin Avcılarlı'nın ortak çıkarıdır. Belediye yönetiminde asıl olan rant değil, siyaset ve hizmet etmektir." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.