banner460
banner128

AVCILAR HALKI İMAMOĞLU’NA MAZBATAYI VERDİ

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ilçe ziyaretlerine başlayan İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli ile ortak miting düzenledi.  İlan edilmeyen sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ve Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli’yi Avcılar halkı büyük bir coşku ile karşıladı. 

Başkan Hançerli: ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin!’

İlk olarak halka seslenen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, destekleri için Avcılar halkına teşekkür etti. ‘Avcılar halkının desteği bana Liverpool futbol takımının efsane sloganını hatırlattı. ‘Asla yalnız yürümeyeceksin! Avcılar halkı Ekrem İmamoğlu ve Turan Hançerli’yi yalnız bırakmadı, bırakmıyor ve bırakmayacak. Bundan sonra asla yalnız yürümeyeceğiz. Birlikte her engeli aşacağız.’ dedi.

 

İmamoğlu Mazbatasını Halkın Elinden Aldı.

Mitinge CHP Milletvekili Gülizar Emecan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Cepi,  CHP Avcılar İlçe Örgütü Başkanı Hasan Şeker ve İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalın da katıldı. CHP ve İYİ Parti İlçe Örgütü Başkanları Ekrem İmamoğlu’na ‘halkın mazbatasını’ verdiler.

İmamoğlu: ‘Birlikte Çalışacağız’ 

Yerel seçimin ardından ilçe belediye başkanlarını ziyaretini sürdüren Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Başkanlık Makamında ki ziyaret defterini imzaladıktan sonra mitinge katılan vatandaşlara seslenen İmamoğlu, Avcılar’ın sorunlarının çözümü için Turan Hançerli ile birlikte çalışacaklarını söyledi.

Değerli Avcılarlı hemşerilerim sizleri İstanbul Büyükşehir ve Avcılar Belediyesi olarak el ele çalışacağımız Turan Hançerli ile selamlıyorum.

Avcılar’ın kentsel dönüşüm, planlama ve şehircilikle ilgili önünün tıkandığı hususları biliyorum. Göreceksiniz, göreve gelir gelmez ilgileneceğim ilk iş bu olacak. Avcılar’daki tüm sorunları el birliğiyle çözeceğiz.’


‘İstanbul’a ilk geldiğimde evim Kadıköy’de, okulum Avcılar’daydı. Dolayısıyla Avcılarlı hemşerilerimin hayali benim de hayalim. Göreceksiniz burada çok güzel işlere imza atacağız.’ dedi.  Daha sonra İmamoğlu ile Hançerli  birlikte mitinge katılan vatandaşları selamladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.