banner460
banner128

Avcılar  CHP heyeti Ankara'da

 

CHP  Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu , Avcılar CHP ilçe Başkanı Erhan Bozan ve ilçe heyetini  TBMM’deki  makamında kabul etti.  Ziyarette Milletvekilleri: Ali Şeker ile Özgür Karabat’ta bulundu.

CHP Avcılar İlçe Teşkilatı bugün Ankara’da Genel  Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan başkanlığındaki heyette  İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Çiçek ve ilçe yöneticileri yer aldı.

CHP  Avcılar heyetinin Kılıçdaroğlu’na yaptığı ziyarette  İstanbul Milletvekilleri Dr. Ali Şeker ile Özgür Karabat’ta yer aldı.  CHP Avcılar heyeti Ankara’da Genel  Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra;  Milletvekilleri; Selin Sayek Böke, Emine Gülüzar Emecan’ı da ziyaret etti.

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan'ın adı önümüzdeki yerel seçimlerde Avcılar Belediye Başkan Adaylığı için geçiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.