banner460
banner128

AVCILAR BELEDİYESİ’NDEN HACİZ AÇIKLAMASI

 

Avcılar Belediye Başkanlığı  ‘Belediyeye haciz memurları gelmesine' ’ ilişkin olarak  bir açıklama yaparak,  ilgili firmaya borçlu olmak bir yana alacaklı olduklarını duyurdu.

Avcılar Belediyesi dün kamuoyuna yansıyan belediyeye yönelik  ‘Haciz girişimine’ ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Belediye’den yapılan açıklama şöyle.

Avcılar Belediyesi Yeşilkent  Pazarı’nın yapım işini alıp yarım bırakan ve ihalesi iptal edilen firmanın avukatı tarafından belediyemize haksız icra işlemi yapılmak istenmiştir. İlgili firmaya Avcılar Belediyesi’nin borcu yoktur. Hatta belediyemiz alacaklı durumdadır’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Sarıca 5 yıl önce

Peki Handan Hanım acıklama yapacak mı? İhaleye fesat nasıl karıstırdı.. Nasıl müteahhit firmaya işleri yaptırıp parasını ödemedi.. Kontrol mühendisleri nasıl gelip taşeron firmaları rüşvet vermedikleri taktirde hakedişlerini ödemeyecekleri hakkında tehdit etti..Nasıl taşeron firmaya iş yaptırıp sonra da belgeleri yok etti.. İhaleye fesat nasıl karıştırılır bu belediyeden ogrenilir.Basın bu işin peşini bırakmasın bu buzdagının üstü.. Altı Avcılar belediyesini bitirir