banner460
banner128

Aslanoğlu MADEF'İ kınadı

Bölgemiz eski Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu Malatya CHP Milletvekili adayı olan Erdem Aslanoğlu, 'Evet'i destek açıklaması' yazısının yer aldığı MADEF (Malatya Dernekler Federasyonu)  imzalı pankartı hazırlayanları kınadı.  Aslanoğlu yaptığı bilgilendirmede, "Bu pankartı yapan arkadaş,pankartı yapan arkadaş diyorum çünkü Madef'in bir STK olduğunun bilincinde, bir partinin arka bahçesi olma hevesinde ve ona buna yalakalık yapmayacak bir düzen ile Yılmaz Durmuş tarafından yönetildiğini biliyorum.Hatta bu pankartın Madef tarafından yapılmadığını bile düşünüyorum.Bu pankartı siyasete çok hevesli,beklentisi olan ve tüm Malatyalılar adına yorum yapabilme hadsizliğini kendinde bulan birileri tarafından bütün Malatyalıların Allah katında hakkı yiyerek yapmışlardır.Kınıyorum..." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL KOÇ FATİH ve İBB MECLİS ÜYESİ 5 yıl önce

Sayın Erdem ASLANOĞLU'nun eleştirisini çok yerinde buluyorum. Dileğim MADEF yöneticilerinin bu yanlışlıklara fırsat vermemesidir. Ayırımcılık ve ötekileştirmenin kimseye faydasının olmayacağı gün yüzü gibi açıktır. Dikkat buyuracağınız üzere parti kimliğimi yazmadım. Sadece halen yapmakta olduğum görevimi yazdım. Saygılarımla