banner460
banner128

Aşiret hem  Ak Parti'den hem CHP'den aday çıkardı

AK Parti Savcı Sayan'ı Ağrı, CHP Erkan Sayan'ı Ağrı Tutak'tan belediye başkan adayı gösterdi. 

Ağrı’da Sayan Aşireti hem Ak Parti’den hem CHP’den Belediye Başkan Adayı çıkardı.  Ağrı Tutak’ta tanınmış bir aşiret olan Sayan Aşiretinden Savcı Sayan Ak Parti’den Ağrı Belediye Başkan Adayı gösterilirken,  aynı aşiretten Erkan Sayan ise CHP’den Tutak Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Araları hiç iyi değil

Durum Gazetesi’nin  CHP Ağrı İl Sekreteri Ürfet Aslan'dan edindiği bilgiye göre;  Erkan Sayan İzmit’te ticaretle uğraşıyor ailesi tutak'ta geniş bir nüfusa sahip..

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı gösterilen Savcı Sayan  eski bir CHP’li.  2015 yılına kadar CHP saflarında siyaset yapan  Savcı Sayan ‘Deniz Baykal’ın genel başkanlıktan istifasını ağlayarak izlemişti. Sayan daha sonra Ak Parti’ye geçmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edip 5 yıl önce

Biz sayan ailesi olaraktan hatanızı telafi etmek amaçlı bişey arzu etmiştik ama malesefki insanlar ya sözünden yada özünden farklı davranışlar sergilemekten vazgeçemiyor Ekrem bey ben bir daha bu durumu dile getirmek istemem sizlerin ve bizlerin huzuru için hatanızı düzelmeyi birdaha gözden geçirmeyin deneyin çünkü bizim sözümüz neyse özümüzde odur tekrar tehit etmek istersek eğer farklı şekilde etmek durumunda kalıcaz iyi akşamlar

Avatar
Sedat 4 yıl önce

Birbirlerine hayırları yok.Dolayisi ile nerede menfaat orada SAYAN birileri:)