banner460
banner128

ARLI AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDU

 

Avcılar Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Turan Arlı, önümüzdeki yerel seçimler için CHP’den Avcılar Belediye Başkan Aday adayı oldu.

Arlı bu amaçla dün CHP İlçe binasında bir basın toplantısı düzenledi.  Toplantıya; CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan, CHP Avcılar Belediye Meclis Üyeleri; Ali Ekber Çelik, Erhan Paldımoğlu,  CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ali Vural, CHP Avcılar Kadın Kolları Başkanı Sevgican Çiçek ve partililer katıldı.   Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Erhan Bozan, CHP’nin demokratik bir parti olduğunu her üyenin aday adayı olma hakkı bulunduğunu belirterek, ‘Meclis Üyesi Arlı arkadaşımız da demokratik hakkını kullanmış ve önümüzdeki seçimler için Belediye Başkanlığına aday adayı olmuştur.  Hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum’ dedi.

Meclis Üyesi Turan Arlı,  yaptığı konuşmaya dünden bugüne; Avcılar’a hizmet veren tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek başladı.  Avcılar’da yaşayan 450 bin nüfusla el ele vererek ilçeyi daha iyi bir yere getirmek için aday olduğunu belirten Arlı, 1999 depreminden bu yana ilçenin üvey evlat muamelesi gördüğünü öne sürdü.  Arlı Türkiye’nin kurucusu olan CHP’nin aynı zaman ülkenin  kurtarıcısı olacağını da ifade etti.

Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Meclis Üyesi Ahmet Turan Arlı, 1966 yılında Tokat Zile de doğdu. Endürstri Meslek lisesi mezunu olan Arlı, 1985 yılından bu yana Avcılar’da ikamet ediyor. SHP’nin kuruluşu ile birlikte aktif siyasete atılan Arlı o günden bu yana siyasetin içinde bulunuyor.  2014 seçimlerinde Avcılar CHP Belediye Meclis Üyesi seçilen Arlı, Hacı Bektaşi Veli Dernekleri Merkez Denetim kurulu üyeliği de yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.