banner460
banner128

AREV Vakfı dolu dizgin

 

 

 AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, vakıf  bünyesinde kurulan AREV Okulları’nın açılışını yaparken, diğer yandan yeni yapılacak öğrenci yurdu ile camiinin temelini attı. Orakçı nihai hedefi ise talepler üzerine Üniversitesi olarak açıkladı

Bölgemizin tanınmış iş adamlarından Beylikdüzü Belediyesi Kurucu Başkanı Vehbi Orakçı, yine başkanlığını yürüttüğü AREV Vakıfları bünyesinde hizmete giren AREV Okulları’nın resmi açılışını yaptı.   Orakçı, açılış yanında okulun yanına yapılacak olan öğrenci yurdu ile caminin de temelini attı.

AREV Okullarının açılış törenine; AK Parti Millvtvekili Şamil Ayrım, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır , İAk Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, lçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Ercan Özmen'in  de aralarında bulunduğu seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Açılışta konuşan Ak Parti Milletvekili Şamil Ayrım ve Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, eğitimin toplum yaşamındaki önemine dikkat çekerek, ülkenin gelecekte de önüne çıkacak sorunları aşmanın en temel şartının eğitimli- donanımlı bir nesilden geçtiğini vurguladılar.Ayrım ve Okur , eğitime yaptığı katkılardan dolayı Vehbi Orakçı’ya teşekkür ederken, bu girişimin üniversite ile taçlandırılmasını temenni ettiler.

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır ile Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık'ta kısa birer konuşma yaparak Orakçı'ya tebrik ettiler ve okulun eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler. 

AREV Okulları kurucu Vehbi Orakçı ise yaptığı konuşmada, kendi  eğitim hayatında karşılaştığı güçlüklerden ve vakıfların eğitime katkılarından örnekler verdi.  Ta o yıllarda ilerde kendisinin  ilerde ülke ve insanlarımız için çalışmayı, eğitim konusunda çaba göstermeyi, kurumlar kurmayı hedef olarak belirlediğini belirten Orakçı, bu amaçlarına ulaştığı için Tanrı’ya şükürler etti. Orakçı, okulun açılışına katılan herkese şükranlarını sunarak teşekkür etti.

Beylikdüzü’nde gerek belediye başkanlığı ve gerekse sosyal yaşam sürecinde eğitim dünyasına yaptığı katkıları hatırlatan Orakçı,  talepler doğrultusunda üniversite kurmayı da kendine hedef olarak belirlediğini açıkladı.

Açılışta; AREV Okullarının şampiyon Voleybol takımına, karete öğrencilerine; kompozisyon yarışmasında dereceye giren Beylikdüzü 1. Ve 3.sü olan öğrencilere plaketler verilerek teşekkür edildi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.