banner460
banner128

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI CHP'YE KATILDI

Malatya’nın Arapgir İlçesi Belediye Başkanı  Haluk Cömertoğlu CHP’ye katıldı.

Cömertoğlu’nun CHP’ye katılım nedeniyle CHP Malatya İl binasında  bir tören düzenlendi. Törende konuşan  Haluk Cömertoğlu, “Bu zamana kadar bir çok parti kuruldu vadesi doldu gitti. Ama CHP zaman zaman içinden farklı ekipler çıksada, yinede dimdik ayakta duruyor.

Halkın kardeşlik beklentisi kardeşliktir. Kimse ayrılık istemiyor. Kamu kaynaklarının sürekli yandaşlara yönelik olarak değerlendirildiği düşünülüyor.

Hiç kimse ile kavga etmeyeceğiz. Kimseyi dışlamayacağız. Bsütün adaylara başarılar diliyorum. ^dedi.

Daha sonra  Malatya CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cömertoğlu’nu önce CHP rozeti taktı  daha sonra da

‘Bizim partimizde belediye başkanı rozeti  çıkarır. Herkese eşit hizmet eder. Şimdi o rozeti geri çıkarıyorum diyerek’ rozeti tektar çıkardı.

 

Haluk Cömertoğlu kimdir?

Haluk Cömertoğlu, 1965 yılında Malatya'nın Arapgir ilçesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Arapgir'de tamamlayan Cömertoğlu, Erzurum işletme Fakültesine bitirdi.

Ticaret hayatına 1988 yılında Malatya’da başlayan Cömertoğlu, hala ticaretle uğraşmaktadır. Cömertoğlu, 27 Mart 1994 yılında yerel seçimlerinde Refah Partisi'nden Arapgir Belediye Başkan adayı olarak basladı.

Cömertoğlu, 2009 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine AK Parti'den Arapgir Belediye Başkanlıgını kazandı. Cömertoğlu 2014 yılında da yine Ak Parti'den Arapgir Belediye Başkanlığına seçlidi. 

Haluk Cömertoğlu, evli ve dört çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.