banner460
banner128

Anadolu İlmekleri SKSM'de sanatseverler ile buluştu

 

Genç çağdaş sanatçılardan Mürüvvet Durak’ın çağdaş bir anlayışla figür ve Anadolu motiflerini sentezleyerek, İstanbul temasıyla bir araya getirdiği “Anadolu İlmekleri” Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

20 EKİM’E DEK AÇIK KALACAK

Kadın temasının ön planda olduğu serginin 10. kişisel sergisi olduğunu ifade eden Sanatçı Mürüvvet Durak, “ Bu sergide nazar inancı ve nazarlık sembollerine yer verdim. 20 yıldır resim yapıyorum. Resim benim için yaşam biçimi. 59 eserim yer alıyor. İzleyici çalışmalarımda müzik notalarına rastlayabilir. Müzik ve resmin ayrılmaz bir bütün olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Değişik tekniklerin bir arada kullanıldığı, konseptiyle sanatseverleri farklı duygu, algılamalara ve farklı düşsel dünyaya davet eden sergi, 20 Ekim’e dek SKSM’de izleyiciyle buluşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.