banner460
banner128

AKGÜN:UYSAL'IN YEŞİLDEN BAHSETMEYE HAKKI YOK

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Başkan Akgün, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal’ın yeşilden bahsetmemesi gerektiğini belirterek eleştirdi.

Akgün; “Mevlüt Bey, Büyükçekmece’ye gelmiş yeşilden bahsediyor. Hiçbir yeşilden bahsetmeye hakkı yoktur. Eğer söylediğine inanmış olsaydı,1993 yılında New York’ta gidip ‘Habitat Ödülü’ aldığımız altında benim de imzamın bulunduğu Bahçeşehir göletini mahvedip, 60-70 katlı beton yığınlarını oraya dikmezdi” dedi

“Seçimi açık ara farkla kazanmaya odaklandık”

Seçim çalışmaları kapsamında siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Başkan Akgün, CHP İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Gülakar ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Can Karabulut’u ziyaret etti. Büyükçekmece’de açık farkla seçimi kazanmaya odaklandıklarını belirten Başkan Akgün, “Büyükçekmece’de medeni, insan onuruna yakışır bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Hiç kimse ile kişisel bir çekişme içinde de olmayacağız. Hiç kimsenin özel yaşantısı ile ilgilenmeyeceğiz. Ancak toplumsal hataları var ise bunu da açık açık söyleyeceğiz” diye konuştu.

“Büyükçekmece’de betonlaşmaya izin vermeyeceğiz”

Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Biz Büyükçekmece’de Sayın Cumhurbaşkanının ifade ettiklerini 36 yıldan beri yapmaya devam ediyoruz. Büyükçekmece, Türkiye’de yatay yapılaşma konusunda örnek olmaya devam edecektir. İstanbul’a da betonu seven değil yeşili seven, parayı seven değil insanı sevenin bir ismin gelmesi gerekiyor. Başakşehir Belediye Başkanı ve Kadir Topbaş’tan sonrada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mevlüt Bey Büyükçekmece’ye gelmiş yeşilden bahsediyor. Hiçbir şekilde yeşilden bahsetmeye hakkı yoktur. Eğer söylediğine inanmış olsaydı,1993 yılında New York’ta gidip ‘Habitat Ödülü’ aldığımız altında benim de imzamın bulunduğu Bahçeşehir göletini mahvedip 60-70 katlı beton yığınlarını dikmezdi. Yargıtay ve Danıştay kararına rağmen Bahçeşehir’i mahvettiler. Büyükçekmece’de kişi başına yeşil alan miktarı 123 metrekaredir. Büyükçekmece ailem ile birlikte yeşilimizi korumaya kararlıyız. Büyükçekmece’de asla betonlaşmaya izin vermeyeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.