banner460
banner128

Akgün'den Ak Partililere: Sizde iş yok be!

 

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ak Partililerin 2004’ten bu yana her seçimde metro –metrobüs vaat ettiğini belirterek, ‘İnsanların aklıyla alay ediyorlar ” Dedi.  Akgün, Uysal’ın ’25 kayıp yıl’ ithamına da yaptıklarını anlatarak yanıt verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgütn, bugün World Point Center’da düze8nlediğ ibir toplantı ile, projelerini ve meclis üyesi aday adaylarını tanıttı.

Toplantıya; CHP eski Milletvikili Süleyman Çelebi, İyi Parti İstanbul eski İl Başkanı Ersin Beyaz, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Gülakar,İyi Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İskender Duriç,  çok sayıda eski belediye başkanı, STK Başkanları, Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyeleri ve Meclis Üyesi adayları ile vatandaşlar katıldı.

15 yıldır aynı vaat

Toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr: Hasan Akgün, İBB Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı eleştirdi.  Akgün şöyle konuştu.

“Benim karşımdaki aday Sayın Uysal, dört gün önce Büyükçekmece sahillerini halka açacağını ifade ediyor. Büyükçekmece’yi daha çok yeşillendireceğini ifade ediyor.  Büyükçekmece kordonboyu>’nda günün geçiyormuş. Vatandaşın geçmişini hemen unuttuğunu sanıyorlar. Bazen de halkın aklıyla alay ediyorlar. 2004’den seçimlerinden önce metroya bineceksiniz. 2007 seçimlerinde yine aynı vaat. 2009’da yine aynı vaat. 2014 seçimleri aynı. 2019 seçimleri yine aynı. Ey Tepecik halkı, Ey Mimarsinan halkı.. Metrobüs getireceğiz. Bineceksiniz İstanbul’a gideceksiniz.  Her seçimde aynı şeyi tekrar ediyorsunuz . Çocuğunuza her gün bisiklet alacağım deyipte almıyorsanız. Sizde iş yoktur be.  Yalancı  durumuna düşersiniz. Siyasette söz ağızdan çıkar ve yerine getirilir. Siz bu saatten sonra bizim altı yaşındaki Atahan’ı bile kandıramazsınız. O devir geçti kapandı. “

Akgün; İBB’nin  ‘Ben bundan sonra metroyu yapamıyorum’ diyerek görevi Ulaştırma Bakanlığına devrettiğini de hatırlatarak, “ Şimdi çıkmış ‘Metrobüs metro getireceğim’ diye insanlıkların aklıyla alay ediyorunuz” diye  konuştu.   

 

Üst üste uluslararası ödüller alan kent

Başkan Akgün daha sonra ilçede 25 yıldan bu yana yaptıklarını özetleyerek  İBB Başkanı Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ’25 Kayıp yıl’ söylemine yanıt verdi.  Akgün, ilçede 25 yıldan bu yana gelinen süreç sonunda  bir tane bile gecekondu ve gökdelen yapılmasına izin vermediklerini belirterek ş“ Bu kentte kişi başına 130 metre kare yeşil alan düşüyor. Burda kediler, köpekler , kuşlar çok mutlu.  Senin Başakşehir’de insanlar sadece yatmaya gidiyor, tüm zamanlarını burada halka kapalı sahillerimizde geçiriyorlar. Yedi kez Avrupa Parlamentosuna  üst üste en iyi şehir ödülünü aldık. Türkiye’de başkası yok.  Uluslararası festivalimiz altı kez en iyi festival ödülünü aldı.  En büyük fuar merkezin iilçemize inşa ettirdik. En büyük hayvan bakım rehabilitasyon merkezini açtık. Bu şehirde dört üniversite var. Hiç önemil bir olumsuzluk duydunuzmu  yağışlarda. Bu altyapıyı biz yaptık biz. İSKİ yapmadı. “dedi.

Toplantıda daha sonra meclis üyesi aday adayları tek tek tanıtıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.