banner460
banner128

Akgün: Tüm ödüllerin gerçek sahibi bizzat sizsiniz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 2019 yılına sayılı günler kala belediye personeliyle geleneksel yılbaşı yemeğinde bir araya geldi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen personel yılbaşı balosuna katılan sanatçı Suzan Kardeş, seslendirdiği şarkılarla belediye personelini coşku dolu bir gece yaşattı.

“Büyükçekmece’yi Avrupa’nın en güzel kenti yapmaya devam edeceğiz”

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel personel yılbaşı balosunda konuşan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Hem sizleri hem de büyük Büyükçekmece ailemi mutlu etmeye devam edeceğiz buna inancım tamdır. Sizlerle birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm güçlüklerin üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Sonuna kadar sizlerle birlikte omuz omuza Büyükçekmece’yi Avrupa’nın en güzel kenti yapmaya devam edeceğiz. Buna inancım sonsuz. Çocuklarımızın ve şehrin geleceği için önce Büyükçekmece’ye sahip çıkacağız. Allah sadece çalışanların, doğruların ve inananların yanındadır. Dünyada kültür, sanat, festival denilince biz akıllara geliyoruz. Sizlerle birlikte ulusal ve uluslararası alanda pek çok başarıya imza attık. Bu başarıların hepsi sizindir ben sadece bir bahaneyim. Tüm bu ödüllerin gerçek sahibi bizzat sizsiniz. Hepinize şahsım ve büyük Büyükçekmece ailem adına teşekkür ediyorum. Sizleri çok ama çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Yılbaşı balosuna aileleriyle birlikte katılan Büyükçekmece Belediyesi çalışanları unutulmaz bir gece yaşamanın yanı sıra 2018’in son günlerine keyifli bir şekilde veda etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.