banner460
banner128

AKGÜN: TBMM'yi KURMAK DAHİLİKTİR

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmeceli çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyükçekmece’de coşku ile kutlandı.

İlk törenin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı’nda konuşan Başkan Akgün, “99’uncu yılını kutlamakta olduğumuz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dünya durdukça daha diri, daha canlı ayakta duracak Cumhuriyetimizin en önemli bayramlarından biridir diyebiliriz. 23 Nisan 1920’de Kurtuluş Savaşı mücadelesi için TBMM’yi bütün halkı temsil edecek vekilleri oluşturamasaydık o dönemde belki de biraz daha geç kazanırdık Kurtuluş Savaşı’nı. Toplumun bütününü temsil eden TBMM’yi kurmak olsa olsa ancak bir dahiliktir. Milli ruh öncede Ankara’da sonra da cephelerde sonuçlandırılmıştır. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

Başkan Akgün tören sonrasında ilçe protokolü ile birlikte Kültür Park Amfi Tiyatro’ya giderek okulların hazırladıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerini izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.