banner460
banner128

Akgün: Polis, huzur ve güvenin teminatıdır

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclis üyeleri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172’inci yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım'ı ziyaret etti.

“Şehit polislerimize rahmetle anıyorum”

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Akgün, büyük bir özveri ile çalışan polisimizin huzur ve güvenin teminatı olduğunu belirterek, “Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 172’inci yıldönümünü kutluyoruz. Bu haklı gururu yaşayan siz emniyet güçlerimizin huzurunda tüm fedakar ve kahraman polislerimizin günlerini kutluyorum. Günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin eden sizler gönüllerde yer edip takdir kazanan kişilersiniz. Emniyetin her mensubu birçok olayda canını tehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadır. Ama görev bilinci ve sorumluluk anlayışı ile bundan çekinmemekte, geri adım atmamaktadır. Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclis üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.