banner460
banner128

Akgün muhaliflerinden Ak Parti'ye uyarılar

Bunları hiç kimse beklemiyordu

Seçim tartışmaları nedeniyle Türkiye’nin gündemine oturan Büyükçekmece’de bomba gelişmeler ortaya çıkmaya başladı. Yılların Akgün karşıtları , Ak Parti’yi ‘Adaletli olma’ konusunda uyardılar.

1999 seçimi ertesinde ANAP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevinden alınan ve bundan Dr. Hasan Akgün’ü sorumlu tutan, o günden bu yana da ilçede 20 yıldır Akgün’e muhalefet eden Nazmi Yazıcı isim vermeden AK Parti’yi adaletli  olma konusunda uyardı. Yazıcı kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;  “B:Çekmece’de birmilyon oyun olsa bir  oy dahi vermeyeceğim mevcut kişiye bana oy verdirmeyin akıllı ve ADALETLİ olun. “ diyerek seçimin tekrar edilmesi durumunda Dr.Hasan Akgün’e oy vermek durumunda kalabileceğini açıkladı.   Avukat Zahide Kadıoğlu da  Nazmi Yazıcı’ya hak vererek, ‘ Hiç oy vermediğim kişiye oy verdirecekler’ yorumunu yaptı.

Yine yıllardır başta Albatros olmak üzere bir çok konuda Akgün’e muhalefet eden, bazı konuları mahkemelere götüren Huriser Ece Soysev’de ,  ‘Halk her zaman mağdurun yanındadır. Şu anda H.Akgün’ mağdur edilmiş durumdadır’ dedi.

İşte o paylaşmlar...

Nazmi Yazıcı;

B:Çekmece’de birmilyon oyun olsa bir dahi vermeyeceğim mevcut kişiye bana oy verdirmeyin akıllı ve ADALETLİ olun.

Rasim Özyakup Başkanım oraya doğru zaruret oldu artık

Zahide Kadıoğlu Aynen..Hic oy vermedigim kisiye oy verdirecekler

Huriser Ece Soysev AKP Bir türlü kaybetmeyi hazmedemiyor. Devamlı iftiralar ve senaryolar üretiyor. Kendileri kaç oy taşıdı onu da bulmak diğerlerinin işi. Kazanacaklarından çok emindiler ki , kabullenemiyorlar. Bu saatten sonra halk bıktı daha çok oy kaybedecekler. Farkında değiller. Halk her zaman mağdurun yanındadır. Şu anda H. AKGÜN mağdur edilmiş durumdadır. Başkan M.UYsalın son konuşmaları da insanlara daha fazla güvensizlik yarattı. Geçmiş çalışmaları da iyi bir intiba bırakmadığı için. Boşa kürek çekiyorlar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.