banner460
banner128

Akgün: Hedefleri Büyükçekmece’yi de beton şehir yapmak

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ak Parti adayı Uysal’ın Bahçeşehir ve Başakşehir de geride beton yığınlarını bırakarak Büyükçekmece’ye geldiğini belirterek; “Büyükçekmece çok sayıda boş tarım arazilerine sahip. Milyonlarca metrekare boş arazimiz var. Hedef bunlar. Başakşehir’i nasıl beton şehir yaptılarsa, Bahçeşehir nasıl betona teslim edildiyse, Büyükçekmece’de de aynı hedef vardır” dedi.

 “Bizim aklımızla alay ediyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıda konuşan CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, “ Mevlüt Uysal ve Binali Yıldırım buraya metro ve metrobüs getiriyorlar? Sorgulayacaksınız. 2003’ten beri bizi enayi yerine mi koydunuz? Buraya aday olan arkadaşın hiçbir görev yetkisi olmadığı halde size hem metro hem de metrobüs getireceğim diyor. 28 Mart 2018’de benim karşımdaki aday Uysal televizyonların önünde Silivri’ye kadar metrobüs gitmez dedi. Kadir Topbaş tarafından uygulamaya konulan metrobüs hattını yapamayız mümkün değildir dedi ve rafa kaldırdı. Karşımıza gelen aday sanki biz onları bilmiyoruz, unuttuk zannediyor. Bizim aklımızla alay ediyor” ifadesini kullandı.

“Metrobüsü getirdiniz de biz mi engel olduk?”

Akgün, “Büyükçekmece’de 2003’ten beri her seçim öncesinde size metrobüs ve metro yapıyorlarsa, size iyi otobüs gönderiyorlarsa o zaman bunu iyi değerlendirin. Sayın Uysal, bizim aklımızla neden alay ediyorsunuz? Biz aptal mıyız? 25 yıldır İstanbul’u siz yönetiyorsunuz. Büyükçekmece’ye metro, metrobüs getirmek istediniz de biz mi engelledik? Bugüne kadar enayi yerine koyulduk. Bize oy verin buradan metroya binip gideceksiniz diyorlar. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Binali Yıldırım Büyükçekmece’ye metro gelmez diyor. Buraya aday olan arkadaşın hiçbir görev yetkisi olmadığı halde size hem metro hem de metrobüs getireceğim diyor ” İfadesini kullandı.

“Bahçeşehir’i betona teslim etti”

Akgün şöyle konuştu; “Büyükçekmece çok sayıda boş tarım arazilerine sahip. Milyonlarca metrekare boş arazimiz var. Hedef bunlar. Başakşehir’i nasıl beton şehir yaptılarsa, Bahçeşehir nasıl betona teslim edildiyse, Büyükçekmece’de de aynı hedef vardır. Büyükçekmece halkı olarak direnmek zorundayız. Bahçeşehir müteahhitlerin kazanması için beton bloklara teslim edildi. Sayın Uysal’ı Kordonboyu ve Mimarsinan sahillerine davet ediyorum. O da bana Bahçeşehir bölgesinde beton yığınlarına girip kahve ısmarlayacak mı? Hadi buyursun gelsin.”

Yüzlerce Büyükçekmeceli kadının bir araya geldiği kahvaltıya İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Genel Başkan Baş Danışmanı Ersin Beyaz, İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Gürakar, Kadın Kolları Başkanı Çağla Kızılkoca ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.