banner460
banner128

AKGÜN. BÜYÜKÇEKMECE'YE HİZMET EN BÜYÜK MUTLULUKTUR

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde düzenlenen Mutluluk Şehri Buluşmaları kapsamında Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Fatih Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların yoğun katılımıyla Büyükçekmece Belediyesi Orhan Veli Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Başkan Dr. Hasan Akgün, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

100’üncü yıl için 100 muhteşem proje

Başkan Akgün; “Bugüne kadar Büyükçekmece’de hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetleri önümüzde ki dönemde de aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Büyük Büyükçekmece ailemiz için hayata geçireceğimiz fark yaratan projelerle seçime adım adım ilerliyoruz. Sosyal belediyecilikte fark yaratmış bir belediyeyiz. Bunda en büyük pay kültür ve sanat aşkıyla yaşayan Büyükçekmece ailemindir. Sizlerle birlikte Mart’ın sonuna yani bahara yürüyoruz. Ben ve ekibim Büyükçekmece’ye sizlere hizmet etmekten her zaman gurur duyduk, sizlere hizmet bizim en büyük mutluluğumuzdur. Cumhuriyetin 100. yılında 100 projeyle hizmetinizde olacağız. Projelerimizin bazılarına başladık. Hedefimiz mutluluk şehrimize daha çok mutluluk katmak” dedi.

Büyükçekmece’de beton kaybetti yeşil kazandı

Fatih Mahallesi sakinlerinin soru ve önerilerini de dinleyen Başkan Akgün,  Büyükçekmece’de çağdaş şehirciliğin gereği olan projelerin sürdürüleceğini, Büyükçekmece’de geçmişte olduğu gibi gelecek dönemde debetonun kaybedeceğini ve yeşilin kazanacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.