banner460
banner128

Akgün, Benli, Balcıoğlu, Koçoğlu, Bulut, Koçak aday adayı

CHP’de aday adaylığı başvurusu yarın sona eriyor. Son gün gelmeden bir çok isim aday adaylığını açıkladı. Aday Adaylığını açıklayanlar arasında Büyükçekmece Belediye Başkanı  Dr. Hasan Akgün ile Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de var

CHP’de tam bir aday adayı furyası yaşanıyor. Özellikle Avcılar ve Silivri’de bir çok isim aday adaylığı için başvuru yaptı.  Başvuru yapanlardan bazı isimler şöyle:

Hasan Akgün : Çalışacağız, başaracağız,kazanacağız!

Büşükçekmece’de beş dönemdir aralıksız Belediye Başkanlığı yapan Dr. Hasan Akgün, CHP İlçe binasına giderek başvuru dosyasına İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’a teslim etti. Akgün başvuru sonrası yaptığı açıklamada,

“2019 yerel seçimlerinde #Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olarak dosyamı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına teslim ettim. Desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanımız Hüseyin Remzi Gökbulak ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanına teşekkür ediyorum. İnançlıyız, güçlüyüz, çalışacağız, başaracağız, kazanacağız! ‘ dedi.

 

Handan Toprak : Benim ile birlikte yürüyenlere selam olsun

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ta ilçe başkanlığına giderek, başvuru dosyasını İlçe Başkanvekili Duran Meşeli’ye teslim etti.   Toprak yaptığı açıklamada,

“2019 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı Aday Adayı olmak üzere dosyamı CHP İlçe Başkanlığımıza teslim ettim.

Bu prosedür işlemini bugün yapacağımı yalnızca Belediye Meclisimiz ve ailemle paylaşmıştım, Belediye Binamızdan çıktığımda ise ailemin çok daha büyük olduğunu bir kez daha gördüm. Benimle birlikte yürüyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime, aileme çok teşekkür ediyorum.

Avcılar'ımızı hep birlikte geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

Mümin Koçoğlu: Sessizlerin aday adayıyım

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Mümin Koçoğlu önümüzdeki yerel seçimler için CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Koçoğlu başvuru dosyasını  İlçe Başkanı Suna Göçengil’e teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada,

“Hani var ya halkın bir kesimi konuşmaz ama sandıklara gittiği zaman sandıklara anlatır. Ben örgütümün, rahmetli İnönü’nün de dediği gibi “Ben milletimin sessiz çoğunluğunun Başbakanı olmak istiyorum” bende sessiz çoğunluğun belediye başkanı olmak istiyorum. Hep beraber bunu yapacağımızı biliyorum. Görev sürem boyunca hiçbir akçeli şeye karışmadım, iş takibi de yapmadım. Bu konuda alnım ak, yüzüm pak, karşınıza A4 kâğıdı gibi tertemiz çıkıyorum, bir nokta bile yok. Bu yüzden gayet mutluyum, inşallah bundan sonra da siyasi hayatım olsun, ticari hayatım olsun, Allah bu şekilde devam ettirmeyi nasip eder.” Dedi.

Bora Balcıoğlu: Silivrinin sesini dinledim aday oldum

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da önümüzdeki yerel seçimler için CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Balcıoğlu bugün CHP Silivri İlçe Başkanlığına giderek, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Suna Göçengil’e teslim etti.

Balcıoğlu daha sonra yaptığı konuşmada neden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Balcıoğlu, ‘Sayın Belediye başkanım ile on yıl hizmet ettim. Son birkaç aydır ise, Silivri’nin ,  mahallelerin, gençlerin sesini dinledim  aday adayı oldum.  Kadrolarımız zengindir, birikimlidir.  Bir çok aday adayı olacak arkadaşımız vardır. Aday adaylığı onurdur. “

Dilek Koçak Esenyurt'tan aday adayı 

CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyelerinden Dilek Koçak,  Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Koçak başvurusu dosyasını CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’e teslim etti.

Turan Hançerli Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı

CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Turan Hançerli de  Avcılar’da Belediye Başkan Aday Adayı oldu.  Hançerli başvuru dosyasına İlçe Başkanvekili Duran Meşeliye teslim etti.

İbrahim Bulut: Asla kimseyi ötekileştirmeyeceğiz

Avcılar’da  CHP’den Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan İşadamı İbrahim Bulut başvuru dosyasına İlçe Başkanvekili Duran Meşeli’ye teslim etti.  Bulut adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.

ADAYIMIZ SİZSİNİZ,
DEĞERLİ AVCILAR HALKIM,

Asla kimseyi ötekileştirmeyecek,
Avcılar halkına bir telefon kadar yakın olup,Avcılar'da yaşayan her bir bireyin başkanı olacağım.

 

Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan diğer isimler şunlar.

Gülay Yedekçi  Beşiktaş Belediye Başkan Aday adayı

Ufuk Özdündar Avcılar Belediye Başkan Aday adayı

Şerif Ateş  Avcılar Belediye Başkan Aday adayı

Murat Kapan: Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı

 

 

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI

Cenk Kılıç (Büyükçekmece CHP Belediye Meclis Üyesi Aday adayı)

Ferdi Çağlar  Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

Çatalca’dan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olanlar..

Ufuk Akın,

Ayhan Tutun,

Hasan Esgar,

 Rahşan Gündüz,

 Utku Akbulut,

Naci Özcan,

Nergis Şahin Eteke,

Belgin Tezer,

Hüseyin Aydın,

Filiz Öder,

Rıdvan Acet,

Eftal Korkmaz,

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.