banner460
banner128

Akgün: 45 metrekarelik konuta müsaade etmeyiz

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KİPTAŞ , Mimarsinan Mahallesi’nde roman vatandaşlara yapılacak proje yüzünden karşı karşıya geliyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bugün Belediye Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada,  KİPTAŞ’ın Mimarsinan’da Roman Vatandaşlar için bir proje geliştirdiğini, proje kapsamında 45 metrekalerik daireler bulunduğunu öğrendiğini belirterek, ‘Buna asla müsaade etmeyiz. 45 metre kare dediğin duvardı, falandı derken iner 35 metrekareye. Oraya da bir aile sığmaz. Yer bizim yerimiz asla müsaade etmeyiz.’ dedi.

AK Parti Grup sözcüsü Recep Erol’da yaptığı açıklamada, proje kapsamıda 45 metrekareden, 120 metrekareye kadar 318 daire bulunduğunu belirterek, 45 metre yetmiyorsa durum gerekirse yeniden değerlendirilebilir görüşünü savundu.

45 Metrekarelik dairelere tepki göstermişlerdi

KİPTAŞ yetkilileri geçen hafta içinde Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda düzenledikleri bir toplantıda roman vatandaşlara yönelik yapılacak projeyi açıklamış bazı roman vatandaşlarda proje içinde bulunan 45 metrekarelik dairelere  tepki göstermişlerdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.