banner460
banner128

AK Partili eski vekile FETÖ'den gözaltı

 

AK Parti'nin 24. dönem Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun’un FETÖ/PDY operasyonu kapsamında örgüt üyesi olmak suçlamasıyla sabah saatlerinde gözaltına alındığı bildirildi.

 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından, örgüte yönelik yapılan soruşturma kapsamında, bugün gözaltına alınan Ahmet Tevfik Uzun hakkındaki arama ve el koyma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

AHMET TEVFİK UZUN KİMDİR?

Ahmet Tevfik Uzun 15 Haziran 1968'te Mersin Tarsus'ta doğdu.  İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirdi.  Bir süre boyunca serbest eczacı olarak çalışan Ahmet Tevfik Uzun, aynı zamanda bir dönem Mersin İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapmıştır. Orta düzeyde İngilizce bilen Uzun, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.