banner460
banner128

AK Parti'de başvurular arka arkaya geldi

 

AK Parti Büyükçekmece’de  Recep Erol ve Hatice Bozdağ,  Silivri’de ise Metin Karakaş ile Hüseyin Turan. Beylikdüzü’nde; eski Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Mustafa Erdoğdu  Belediye Başkanlığı için başvuranlar arasında yer aldı.

Ak Parti’de başvurular 16 Kasım’a kadar uzatılırken,   daha önce yapılan açıklamayla son gün olduğu bildirilen Pazartesi nedeniyle başvuru programı yapan aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu bir çok AK Parti’den aday adaylğı başvurusu yaptı.

Erol: Büyükçekmece halkına hizmet için adayım

Büyükçekmece’de İlk başvruyu sabah saatlerinde Büyükçekmece  ilçe eski başkanlarından Büyükçekmece Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Recep Erol yaptı. Erol başvuru öncesi Gaşık Restaurant’ta basın mensupları ve çok sayıda taraftarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Erol burada yaptığı açıklamada uzun süredir siyasetin içinde bulunduğunu hatırlatarak, daha mutlu, modern,  daha yaşanılabilir, çağdaş bir Büyükçekmece için yola çıktığını belirterek,  başkanlığı alması durumunda neler yapacağına ilişkin vaatlerde bulundu. Kimseyi ötekileştirmeden, bütün mahallere eşit hizmet edeceğini belirten Erol7un bazı vaatleri şöyle:

-Kent kimliğini oluştaracağız

-Daha çok yeşil alan, devasa parklar

-Gençlere yönelik habo alanları

-Sıfır atık projesi

-Millet bahçeleri

-Sosyal belediyecilik alanında örnek  bir belediye

-spor alanlar-spor kompleksleri

-Engellilere yönelik hizmetler

-Dünya standratları üerinde bir şehir

Recep Erol başkanlığı almak için kapı kapı dolaşacaklarını, ‘Sıkmadık el-çalmadık kapı’ bırakmayacaklarını bildirdi.  Erol, sorunları halkla tesbitedecekelrini, çözümlerini de halkla birlikte belirleyeceklerini belirterek, ‘Biz halka hizmet için adayız. Halkın hizmetkarı olmak için adayız’ dedi. 

Erol daha sonra AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığına giderek, burada başvuru dosyasını İlçe Başkanı Murat Çelik’e verdi.

Hatice Bozdağ Büyükçekmece’den aday adayı

Büyükçekmece’de ikinci önemli başvuru Hatice Bozdağ tarafından yapıldı. İlçe eksi başkanlarından Hatice Bozdağ eşi işadamı Hüseyin Bozdağ  ve çocukları ile birlikte ilçe başkanlığına giderek, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Murat Çelik’e verdi.

Bozdağ adaylık başvurusu ile yaptığı değerlendirmede,  “Siyasi hayatımda ilk görev aldığım çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanlığımıza 2019 yerel seçimler için Belediye başkan aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım.
Öncelikle Aileme İlçe Başkanımız Murat Çelik beye kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve benimle bu davada yürüyen Teşkilat mensubu kardeşlerime ,tüm sevdiklerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim menzilimizi mübarek eylesin.” Dedi.

 Metin Karakaş Silivri’den aday adayı

Ak Parti kanadında iki önemli başvuru haberi de Silivri’den geldi. İlk başvuru haberi Metin Karakaş ile ilgiliydi.  AK Parti eski İlçe Başkanı, İl eski başkan yardımcısı, İBB eski Meclis Üyesi Metin Karakaş adaylık başvurusunu yaptı.  Ailesiyle birlikte Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığına giden Metin Karakaş başvuru evrakını İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na teslim etti.

Refah Partisi, Fazilet Partisi ilçe başkanlıkları da yapan Metin Karakaş Dünya Yerel Yönetim  Demokrasi Vakfı Yönetim Kurulu üyesi.   AK parti İstanbul İl Başkanlığı 3. Bölge koordinasyon Başkanlığı da yürüten Metin Karakaş, gerek silivri gerekse İstanbul siyasetinde tanınan ve uzun yıllardır siyasetin içinde bulunan deneyimli bir isim.

Metin Karakaş yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşerilerim; Allah'ın izniyle Silivriye hizmet yolculuğuma çıkmış bulunmaktayım..Dolayısıyla tüm Silivrili hemşerilerimin bilmesini isterim ki; İçerisinde BAYRAK sevgisini kendisine dava yapmış, İçerisindeki EZAN  sesini kendisine dava yapmış, Kalbindeki VATAN ve ATATÜRK sevgisini kendisine dava yapmış, 15 TEMMUZ ruhunu iliklerine kadar hissedip bunu davasının bir parçası haline getirmiş, Yani bu paydaşta   "DAVAM SİLİVRİ" diyen tüm hemşerilerimizin oylarına ve desteklerine talip olduğumun herkesçe bilinmesini isterim.. Yenilenmiş, gelişmiş, sorunlarından arınmış ve daha yaşanabilir, huzur dolu bir Silivri için birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu kutlu yolculuğun ilk adımı olarak, 16 yıldır Türkiye'ye her alanda çağ atlatan, mensubu olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisinden 2019 Mart Yerel seçimleri icin Belediye Başkan Aday Adaylığı Basvurumu gerçekleştirdim..Şahsım ve İlçemiz adına hayırlı bir sürecin geçmesini diler, en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunarım..” dedi.

Eski Başkan Hüseyin Turan Silivri’den başvurdu

Silivri kanadında ikinci önemli başvuru haberi Belediye eski Başkanı Hüseyin Turan’ın başvurusu oldu. Eşi Eray Ersöz Turan ile Silivri İlçe Başkanlığına giden Hüseyin Turan burada başvuru evrakını İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na teslim etti.

2004-2009 yılları arasında Silivri Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Turan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu Üyeliği de yaptı.  Daha önce Silivri de İnşaat Mühedisleri  Odası silvri Şube Başkanlığı görevini de yürüten Turan,  bir dönemde belediye meclis üyeliği yaptı.

Eski vekil Beylikdüzü’nden başvurdu

Yine Ak Parti de bugün önemli bir başvuru haberi de Beylikdüzü’Nden geldi. Diyarbakır eski Milletvekili Cuma İçten İlçe Başkanlığına giderek başvuru evrakını İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’a teslim etti. Öte yandan edinilen bilgilere göre eski Beylikdüzü BelediyeMeclis Üyelerinden Mustafa Erdoğdu da belediye başkan aday adaylığı için başvurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.