banner460
banner128

AK PARTİ SİLİVRİ'DE MUTLU BOZOĞLU DÖNEMİ

 

 

Ak Parti Silivri İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı Rıfat Kutlu görevi Mutlu Bozoğlu’na devretti.

AK Parti Silivri İlçe 6.l Olağan Kongresi Megasaray’da gerçekleştirildi.  Kongreye; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya; Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehdi Eker, Mehmet Muş, Erol Kaya,  Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Milletvekilleri; Feyzullah Kıyıklık, Tülay Kaynarca, Harun Kaya,  Nurettin Nebati, Serap Yaşar, Halis Dalkılıç, Murteza Zengin, Abdullah Başçı, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, oda, STK başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Rıfat Kutlu yaptığı ‘Bu bir veda değil vefa konuşması’ sözleriyle başladığı açış konuşmasını ‘Hakkınız bana geçmiş ise helal edin, hakkım geçmiş ise helal olsun’ sözleri ile tamamladı. Kutlu sözlerini tamamlarken  göz yaşlarına hakim olamadı.

Daha sonra  İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Genel Başkan Yardımcıları, Mehdi Eker, Mehmut Muş ve Erol Köse, Bakanlar; Fatma Betül Sayan Kaya ve Berat Albayrak birer konuşma yaparak hem hükümet politikalarını anlatıp , yer yer CHP’yi eleştirdiler hem de 2019 seçimlerinde Silivri’yi Ak Partili belediyeler kervanına katacaklarını söylediler.

Daha sonra yapılan seçimlerde Mutlu Bozoğlu’nun tek listesi onaylanarak resmen göreve başlamış oldu.

Mutlu Bozoğlu’nun yönetim listesi şu isimlerden oluştu

İlçe Yönetim Kurulu

Adnan Salmanlı, Ayşe Ural, Bilhan Ahçıoğlu, Cesim Zengin, Deniz Yüksel, Dilek Erdoğdu, Dorukhan Kocabaş, Ekrem Pamuk, Gamze Zar, Hacer Yıldırım, Hürünaz Erkıran, İlyas Yıldız, Kadir Soydaş, Ömer Geçit, Pervin Taş, Ramazan Yaman, Recep Çalık, Sacide Karakuş, Sai Usta, Sami Barlas, Sedat Alkış, Serkan Aydın, Yasin Danış, Zekai Bacak. 

İl delegeleri: Rıfat Kutlu, Mutlu Bozoğlu, Ülkenur Büke, Orhan Koç, Hüseyin Turan, Emder Gezici, Vural Sönmez, Nuray Albayrak. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.