banner460
banner128

Ak Parti Esenyurt’ta bomba istifalar

 

Esenyurt Ak Parti’de üç belediye meclis üyesi istifa etti,  bir meclis üyesi aday adayı da adaylık başvurusunu geri çekti.

Akşam saatlerinde farklı kaynaklardan kamuoyuna yansıyan bilgilere göre üç belediye meclis üyesi arkaya arkaya Ak Parti belediye meclis üyeliğinden istifa etti.  İstifa eden meclis üyelerinin; Akan Deli, Şerafettin Öztürk ve Ali Susuz olduğu bildiriliyor.   İstifa edenlerden Akan Deli istifasını gazetemize de doğruluyarak, Ak Parti’den ayrıldığını belirtti.

Bu istifaların yanında  Ak Parti’den belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvuran Esenyurt Trabzonlular Dernek Başkanı Abdullah Baycan’da ilçe başkanlığına başvurarak adaylık başvurusunu geri çekti.  Baycan, dilekçesini ve alındı belgesini sosyal medya hesabından yayınladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.