banner460
banner128

AK PARTİ BAŞKAN ADAYI UYSAL BÜYÜKÇEKMECE'DE

 

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı gösterilen İBB Başkanı Mevlüt Uysal Büyükçekmece İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Uysal ilçeye gelişte İlçe Başkanı Murat Çelik ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.  İlçe binasında partililere seslenen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, kendisinin ilçe başkanı olarak Küçükçekmece’yi sol partilerden AK Parti’ye kazandırdığını hatırlatarak, Büyükçekmece’de de aynı başarıyı tekrarlayacaklarını ifade etti.

Siyasetin bir ekip işi olduğunu ifade eden Uysal, Teknik Direktör, Başkan, oyuncular hepsi uyum içinde olur ise başarının geleceğini aksi durumda bir sonuç alınamayacağını ifade etti. Uysal bu amaçla İlçe ana kademe yöneticileri,  kadın ve gençlik birimleri ile bir  araya gelerek bir tanışmak istediklerini bildirdi. 

İBB Başkanı Mevlüt Uysal İstanbul’da beş belediye başkanı daha kazanmaları durumunda Türkiye’nin dışarda daha etkin rol oynayacağını ifade ederken, aksi durumda ise etkimizin azalacağını savundu.

Uysal’ın gelecek hafta daha geniş katılımlı bir toplantı gerçekletireceği öğrenildi.  Bazı meclis üyelerinin de katıldığı toplantıya;  İBB Başkan Aday Adayları Recep Erol, İlker Gürbüz ve Celal Babayiğit’in katılmadığı görüldü.

Uysal’ın katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.