banner460
banner128

Ahırda-samanlıkta; iskansız konutlarda sahte seçmen

CHP Çatalca İlçeBaşkanı Halil Gök,  ilçede binlerce korsan seçmen tesbit ettiklerini belirterek evraklarla birlikte İlçe Seçim kuruluna başvurdu.  Gök,  Kiptaş konutlarında , köylerdeki ahırlarda-samanlıklarda yaşayan 2500 ile üç bin arasında böyle seçmen tesbiti yaptıklarını açıkladı.

Çatalca CHP İlçe Başkanı Halil Gök,  taşıma ve yerinde olmayan seçmenlerle ilgili olarak 2500 ile 300 arasında korsan seçmen tesbit ettiklerini açıkladı. 

Gök;  ‘ 2227 Kiptaş konutlarında yaşıyor görünüyor. Kapı numaraları ile tesbit ettik.  Hiç bir yaşam belirtelire yok. Hepsinin İstanbul’da çeşitli yerlerde oturduğunu tesbit ettik. Burda sadece adres beyanları var.

Bunan yanıda üçüncü köprü bağlantı inşaatının İncegiz sapığı’nda bulunan şantiyesinde, burda 4 ocak itibariyle 430 gözüken sayı şu anda kaleciçi muhtarı muhtarı ile yaptığımız görüşme ile 800’leri geç tiği söylendi. Talatpaşa  Mahalel Muhtarı ile yaptığım görüşmede, burada kesinlikle bu kişilerin oturmadığı gerekires ben de buna şahit olurum buna destek veririm dedi.

Bunun yanında diğer köylerimized 14-15 köyümüzde  Karamendere’de 204 Halalçlı’da 338 Kabakça’da 70-80 civarı köyde oturmayıp çeşitli yerlerde oturanlar tesbit edilmiştir. Örneğin Karamandere’de; ahır ve samanlık bazında kapı numarası olan yerlerde 8-10’ar gibi topluca  ahılarda yaşayan vatanaşların olduğunu tesbit ettik.

Altı sokak var Kiptaş’ta.  Önden arkadan soldan sağdan tesbit yaptık. Hiç bir yaşam belirtisi yok. Doğalgaz ve elektrik tüketimi de yok. Hayat sürdürse doğalgaz, elektrik suyunu kullanırdı. Saatler sıfır

4 Ocak’ta askı sürecined askı sürecinde gördük. “ dedi.

İskanları yok

Bu arada edinilen bilgiye göre Çatalca Kiptaş konutlarının peyderpey tamamlandığı, bir çoğunun hala inşaat halinde olduğu , tamamlanan bloklar için iskan başvurusu yapıldığı ancak belgeler tamamlanmadığı için henüz hiç bir konuta iskan verilmediği ögrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baki 5 yıl önce

Çatalca daki dostlarınıza defalarca kiptasi sokmayın dedik. Bu alanlara " halk evleri" için proje YAPALIM dedik. Olmadı. Kişiye özel mektuplar yazdık. Olmadı. Kiptaş siyasidir çatalca nin seçmen profili değişir dedik. Kiptas çatalcaliya yer vermez dedik dedik. Bizden selami sabahı kestiler. Şimdiden kaçak seçmenden şikayet ediyorlar. Bir dahasına ne diyecekler?