banner460
banner128

“Afrin’de Zeytin Dalı, Mehmetçik Dünya Malı”

 

Selimpaşa Çağdaş Eğitim Kültür Selanik Mübadele ve Turizm Derneği  tarafından düzenlenen  ‘Afrin’de Zeytin Dalı , Mehmetçik Dünya Malı’ başlıklı konser ve program Silivri’de Önder Yılmaz Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Halil Erem Yerli  düzenledikleri programla ilgili olarak şunları söyledi.  ‘Sizler de bilirsiniz ki, insan sosyal  ve düşünen tek  varlıktır. O nedenle,  sorumluluğu vardır. Birey olarak ailesine ,yaşadığı  çevresine ve topluma karşı sorumludur. Bu sorumluluk yalnız finansal, yani parasal ve de maddesel  anlamda da  değildir. Bu sorumluluk,  aynı zamanda kişinin bilgi, beceri, birikim ve özelliklerinin tümünü  toplum adına seferber etmesidir.  Buna da ‘gönüllülük’ denir. İşte ben ve koro gurubumuzdaki tüm arkadaşlarım; bilgi, birikim, beceri  ve deneyimlerimizi birleştirerek, sevgiyle yoğurup, hiçbir çıkar gözetmeden toplumun yararına sunmak istedik, Koro topluluğumuzu da bu amaçla kurduk.  Tek amacımız; çocuklarımız, gençlerimiz toplumumuz arasında, sevgiyi, barışı, dostluğu ön plana çıkarıp, birlikte mutlu  yaşamanın önemine dikkat çekmek, gönüllere düşmanlığı değil; sevgiyi, dostluğu yerleştirmektİr.” 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.