banner460
banner128

Adaylık onaylandı kameraların karşısına geçti

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Parti Meclisi’nden geçerek CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

İmamoğlu oylamanın tamanlanmasının ardından kameraların karşısına geçti ve ‘İstanbul ve İstanbullu için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Herkese hayırlı olsun’ dedi.

İmamoğlu özetle şöyle konuştu.

Bu bir başlangıç anı. Hepimiz için değerli günlerin başlangıcı. En Başta Sevgili eşime, çocuklarıma anneme- babama, CHP Beylikdüzü ilçe başkanı ve üyelerime, Beylikdüzü dostlarıma, bir evlatlarını İstanbul’a uğurluyorlar. Gururunu yaşasınlar. İstanbul CHP İl Başkanına, chp’lilere, partinin üst kurullarına, Genel Başkanı çok değerli Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum.

Çok güzel bir süreç yaşayalım. Dünya nın merkezi olması gereken bu kentin, tüm unsurlarını tüm istanbul, tüm türkiye ve tüm dünya ile paylaşacağız. Erdemli ahlaklı bir kampanya sürecini İstanbul’a yaşatacağımızdan emin olabilirler. Bu kentte yaşayanların içinde olacağı bir sürecin yaşanacağından emin olsunlar. Yeni sözler, yeni bir dönemin yaşanacağından emin olsunlar.

Beylikdüzü’nde yarattığımız sevgi ve saygı ortamıyla, herkesin kalbini kazandığımız gibi İstanbul’da herkesin kalbini kazanmaya geldiğimizi belirtiyor, herkese teşekkür ediyor, İstanbul ve Türkiye’ye hayırlı olsun diyorum.  Allah beni kimseye mahçup etmesin.

 

Ekrem İmamoğlu kimdir?

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Bayan Dilek İmamoğlu ile evli olan Ekrem İmamoğlu'nun üç çocuğu bulunuyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.