banner460
banner128

600 öğrenci İstiklal Marşı'nı okudu

 

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri, İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 98. yıl dönümü münasebetiyle farklı ve anlamlı bir etkinliğe imza attı.

REKOR KIRMAYI HEDEFLİYORLAR

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi Bir İşaret Bir Dünya İşaret Dili Kursiyerlerinden oluşan 601 öğrenci, ay ve yıldız figürü oluşturarak, işaret diliyle İstiklal Marşı’nı seslendirdi.  

Küçükçekmece Fevzi Çakmak Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, 601 öğrencinin büyük bir uyumla İstiklal Marşı’nı okuduğu o anlar  havadan da görüntülendi.  Kurs Eğitmeni Ruhan Aras, performanslarıyla Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü’ne özel hazırladık bu gösteriyi. Çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Hem benim hem de öğrencilerim için heyecanlı bir süreçti. Böyle anlamlı bir işin başında olduğum için mutluyum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.