banner460
banner128

30 Ağustos Zafer Bayramı Çatalca'da kutlandı

 


30 Ağustos Zafer Bayramı Çatalca’da büyük coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan resmi törende Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Askerlik Şube Başkanı Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Örcünlü 12. Muhimmat Bölük Komutanı Binbaşı Gökhan Sunman, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Üyeleri, Şehit aileleri, Çatalca Gaziler Derneği Başkan ve üyeleri, Muhtarlar, Kamu Kurum ve Kuruluş amir ve personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Çatalca Kaymakamlığı Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Örcünlü 12. Muhimmat Bölük Komutanı Binbaşı Gökhan Sunman tarafından yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenden sonra İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Askerlik Şube Başkanı Gökhan Mayil ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kaymakamlık’ta bayram tebriklerini kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.