banner460
banner128

Ülkemizde İmamoğlular ve Yavaşlar siyasilerin sayılarının artmasına ihtiyaç var. Özellikle de  bu corona döneminde milletçe bunu çok belirgin bir şekilde anladık.Anlamayanlara da anlatmak gerekir.Yok etmek çok kolay bir eylemdir.Oysa var etmek büyük emek ve çok zaman gerektirir. Eften- püften yalan ve iftiralarla,yahut azimlerini,çabalarını en önemlisi de icraatları bir yerlere dokunur da maskeler düşer ak koyun ile kara koyun belirginleşir diye onlara ve projelerine set koymak hem insani değil vicdani hiç değil. Ancak çok irtifa kaybeden  çok ucuzlayan siyasete gerçekten yakışır ama olan milette olur.

Şık projelerinden mahrum kalınmaz mı ?

Bir an için başka bir pencereden bakılırsa ülkemizin değerli ve çalışkan bu siyasi kimlikler mevcut iktidarın adamları olsalardı eminimki yere göğe sığdıramazlardı.Lütfen aklı selim düşünelim sadece bir kaç dakikalığına empati kuralım.Bu siyasi kimlikler AK Parti’nin çatısı altında görev yapsalardı.Görün bakalım haklarındaki reklamları ve kendilerine verilecek olan ödüller başarı plaketleri yanılıyor muyum ?

Bu kategoriye giren başka partilerde de var olan siyasilerimiz var.Onları ve başarılarını hizmetlerini hatta mega bazda projelerini gölgelemeyelim.Görmezden gelmeyelim.Gün bozuk para gibi adam harcama günü değil.Zor ve gri dönemlerden geçiyoruz.Bırakın kitlelere hizmet edenleri milete aşkla şevkle hizmet edenleri bir ağaç diken bir insanı bile alnından öpme günüdür.Bu gerçeği bilenler bilirler.Bilmeyenlere de değil köşe yazıp bu temayı işlemeyi bir kenara koyalım.Belgelerle ve bilimsel verilerle icraatlarını belgesel bile yapsak anlamayacaklar anlamak istemeyeceklerdir.Çünkü onlar kendilerini bu tarza kodluyorlar.

Bu tür kodlamalar ülkemize hiç bir yarar getirmeyeceği gibi kamplaşmalar ve ayrı kutuplaşmalar getirir ki bu da bu ülkeye direkt-dolaylı bir set koymaktır.İnanıyorum ki halk bunu görüyor.Ülkemizdeki tüm partilerde yer alan siyasi kimliklere not veriyordur.Kum saati çalışıyor.Vakti zamanı geldiğinde milli iradenin önüne seçim sandığı konulduğunda bu davranışlar mutlaka hesaplanarak oy verilecektir.

Ne iyilikler unutulur ne de kötülükler.Başarılar ile başarısızlıklar vicdan denilen terazide aynı kefede yer almazlar.Seçmenin de basiret gözü vardır.Durum değerlendirmesi yapabilecek bir seviyededir.

Meşru ve yasal kurallar dahilinde yani seçim sandığı basit olmayıp çok güzel bir sınav sistemidir.Bunu tüm siyasiler bilirler.Bilmeleri de gerekir ancak arada unutanlar olabilir diye benden hatırlatması.

O halde Ekrem imamoğlu ve Mansur Yavaş kategorisinde olan siyasilerimizi koruyalım kollayalım.Ülkemizin bu tür projeci,dürüst şeffaf siyasi kimliklere çok ihtiyacı var.Onları yaşatalım mümkünse çoğaltalım fırsat verelim onlara ve izleyelim göreceksiniz ki başarılara imza atacaklardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.