banner460
banner128

İnşaat Plastikleri'nde birincilik FIRATPEN'in

İKMİB’in her sene düzenlediği “İhracatın Yıldızları” ödülleri 2019 yılı verilerine göre sahiplerini buldu. Fırat Plastik AŞ “İnşaat Plastikleri” alanında birinciliğini bu sene de sürdürdü.

İKMİB’in her sene düzenlediği “İhracatın Yıldızları” ödülleri 2019 yılı verilerine göre sahiplerini buldu. Fırat Plastik AŞ “İnşaat Plastikleri” alanında birinciliğini bu sene de sürdürdü. İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni 28 kategoride ilk 5’e giren firmalar arasında gerçekleşti. İKMİB’e üye firmaları ihracattaki başarılarından dolayı onurlandırmak ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen törende 2018, 2017 ve 2016 yıllarının verilerine göre inşaat plastikleri kategorisi birincisi yine Fırat Plastik AŞ idi. 100’ün üzerine ülkeye ihracat gerçekleştiren Fırat Plastik; dünyanın farklı coğrafi şartlarındaki yapısal/kültürel çeşitliliğe uygun olarak geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle rekabet etmeye ve üretmeye devam ediyor.  Fırat Plastik ödül ile ilgili olarak,  birinciliğin kazanılmasında büyük katkıları olan müşterilerine, yurt içi ve yurt dışı bayi teşkilatlarına ve çalışanlarına teşekkür etti.

Fırat Plastik

Fırat Plastik AŞ, 1972 yılında İşadamı Nevzat Demir tarafından  plastik inşaat malzemeleri alanında üretim yapmak üzere kurulmuştur. Her zaman kaliteli üretim ve kaliteli ürün çeşitliliği ilkesiyle yola çıkan Fırat Plastik AŞ, Türkiye'de yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda hem sektörün lider kuruluşu hem de plastik sektörünün ihracat lideri olmayı başarmıştır.


 

Anahtar Kelimeler:
Nevzat Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.