banner460
banner128

İBB 5 farklı meslekte ilkokul mezunu personel alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer İBB sitesi en az ilköğretim mezunu olmak şartıyla 5 farklı meslekte personel alımı yapacağını duyurdu. Önceki hafta 9 iş ilanı birden yayınladıktan sonra iş arayanlardan yoğun ilgi gören İBB Kariyer İstanbul sitesi, 7 Kasım 2019 tarihinde 9 iş ilanı daha yayınladı. Özellikle 9 ilandan 5’inin ilköğretim mezunları için olması dikkat çekti. İBB’nin en az ilköğretim mezunu şartı taşıyan iş ilanları neler? İş ilanlarında belirtilen kriterler ve şartlar neler? İşte İBB’nin en az ilköğretim mezunu olmak şartıyla yayınladığı 5 iş ilanı..

Kariyer İBB İş İlanları’na Yoğun İlgi Var

23 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun işe alımlarda bundan sonra ’şeffaflık ve liyakat’ın ön plana çıkacağını belirtmesinin ardından iş ilanlarını yayınlamaya başlayan kariyer.ibb.istanbul sitesinde iş ilanlarının sayısı her geçen gün artıyor. İBB ve iştiraklerinin personel ihtiyaçlarının belirlenmesiyle her hafta farklı meslek dallarında birçok iş ilanı yayınlanırken, İBB Kariyer İstanbul sitesi yayın hayatına başladığından beri duyurulan ilan sayısı 28’e çıktı. Geçtiğimiz hafta mezar kazıcısı, gassal, teknik personel, temizlik personeli, dil ve konuşma terapisti, cenaze imamı, özel eğitim öğretmeni, cenaze aracı şoförü, fizyoterapist gibi 9 farklı meslekte iş alımı yapılacağını duyuran İBB, 7 Kasım 2019 tarihinde de 9 iş ilanı yayınladı. Başvuruların 17 Kasım’da sona ereceği iş ilanları şöyle: İşçi (İlaçlama Personeli), Engelli İşçi, Şoför, Binek Araç Şoförü, Uzman Psikolog, Yardımcı Personel, Özel Eğitim Eğitmeni, Kuaför, Hasta Bakıcı Bakım Personeli.

En Az İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Özellikle bu hafta yayınlanan ilanlar, ilköğretim mezunu olanlar için de umut oldu. 9 ilandan 5’i ilköğretim mezunlarının başvurusuna açıldı. Bu da ilköğretim mezunu olup, iş bulamayanları heyecanlandırdı. En az ilköğretim mezunu olanların başvuracağı ilanlar, “kuaför, yardımcı personel, şoför, engelli işçi ve ilaçlama personeli” olarak duyuruldu. Kariyer İBB’de her meslek için yayınlanan ilanın başvuru şartları da detaylı olarak belirtildi. Gelin İBB iş ilanlarını birlikte inceleyelim.

İlaçlama Personeli (İşçi) İş İlanı

İBB iştiraklerinden İSPER AŞ’ye bağlı İstanbul Genelinde Vektörlerle Mücadele Hizmetleri’ne, kent genelinde haşere kontrol hizmeti, dezenfeksiyon, çeşitli temizlik ve ilaçlama hizmeti yapmak için işçi alımı yapılacak. Adayların en az ilköğretim mezunu olması ve erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekiyor.

Şoför İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu birimlerde görevlendirilecek adayların, aracın belirlenen talimat ve usullere göre sürücülüğünü yapması, aracı trafik kurallarına uygun olarak kullanması isteniyor. İlköğretim mezunlarının başvurusuna açık olan şöför iş ilanına başvuracak erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekiyor.

Yardımcı Personel İş İlanı

İBB iştiraki İSPER AŞ tarafından ihtiyaç duyulan personel istihdamı için açılan Yardımcı personel iş ilanına başvuru yapacak adaylar, görev aldığı kurumun temizlik işlerini ve çay vb. ikramlarını yapacak. İşe başlayacak personel, temizlik malzemelerinin temininden de sorumlu olacak.

Engellilere Özel İş İlanı

Kariyer İBB’de ilköğretim mezunlarına yönelik iş ilanları arasında engellilere özel iş ilanı da yayınlandı. İstanbul Genelinde Vektörlerle Mücadele Hizmetleri bünyesinde istihdam edilecek engelli personeller, kent genelinde haşere kontrol hizmeti, dezenfeksiyon, çeşitli temizlik ve ilaçlama hizmeti yapacak. İş başvurusu yapacak erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekiyor.

Kuaför İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem engelli ve rehabilitasyon merkezlerinde hem de engelli vatandaşların evlerinde sunduğu hizmetlerden biri de kuaförlük hizmeti. İSPER AŞ bünyesinde istihdam edilecek kuaförler, engelli vatandaşların kuaförlük hizmeti ihtiyaçlarını karşıyalayacak, kişisel bakımlarını yapacaklar. İBB’ye iş başvurusu yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olması, erkek adayların askerliğini yapmış olması gerekiyor.

Kariyer İBB Kayıt ve Başvuru İşlemleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri ihtiyaç duydukları personel alımları için kariyer.ibb.istanbul web adresi üzerinden iş ilanlarını açıkça herkese duyuruyorlar. Herkes, İBB iş ilanlarına online olarak başvuru yapabilir. E-mail yoluyla ya da elden gönderilen CV’ler kabul edilmiyor. Kariyer İstanbul iş başvurusu yapabilmek için önce kariyer.ibb.istanbul adresine kaydolmanız ve ardından özgeçmiş oluşturmanız gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürdane kabuk 4 yıl önce

15 yıldır kuaförum belgelerim mevcut
İbb nin bünyesinde kuaför olarak çalışmak istiyorum
Saç la ilgili ve öz bakim tecrübem vardır

Avatar
Dürdane kabuk 4 yıl önce

15 yıldır kuaförum belgelerim mevcut
İbb nin bünyesinde kuaför olarak çalışmak istiyorum
Saç la ilgili ve öz bakim tecrübem vardır

Avatar
Dürdane kabuk 4 yıl önce

15 yıldır kuaförum belgelerim mevcut
İbb nin bünyesinde kuaför olarak çalışmak istiyorum
Saç la ilgili ve öz bakim tecrübem vardır

Avatar
Yılmaz yanık 2 yıl önce

25 yıldır berberlik sektöründe faaliyet gösteriyorum bütün belgelerim hepsi mevcut ve bütün berberlik hizmetteyim profesyonel olarak