banner460
banner128

ÇİNLİLER GÖZÜNÜ ÇATALCA'YA DİKTİ

Çin’den gelen bir grup Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i ziyaret etti.

Çin’de çay yetiştirciliğiyle bilinen bir bölgeden gelen Çinliler, Başkan Mesut Üner’den Çatalca’nın tarımsal ürünleri başta olmak üzere üretilen ürünler ile ilgili bilgi aldılar. Başkan Üner ziyaretle ilgili olarak gazetemize verdiği bilgide, “ Gelmeden önce Çatalca ile ilgili biraz bilgi toplamışlar.. İstanbul’da kent çevresi tarımda Çatalca elverişli konumda dediler. Çatalca’da tarım ile ilgili düşünceleri var. Bu konuda bizden bilgi aldılar. Ne tür ürünler yetişiyor gibi. “ dedi.

Karadeniz’e de gidecekler

Başkan Üner,  Çinli grubun ülkelerinde çay yetiştiriciliği ile bilinen bir bölgeden geldiklerini söylediklerini, Çatalca ziyaretinden sonra Karadeniz yöresine de bir ziyaret yapmayı planladıklarını açıkladı. Başkan Üner, Çinlilerin kendisini de Çin’e davet ettiklerini açıkladı. 

Çat kapı gelmişler

Başkan Üner, “Çinli grubun randevuyu hangi yöntemle aldığı ‘Şeklindeki sorumuzu ise, “Daha önce Çatalca ile ilgili bilgi toplamışlar. Sonra ilçeye gelmişler. İlçeye gelince de başkanı ziyaret edelim diye randevu falan almadan belediye ye gelmişler.  ‘Bir grup Çinli geldi’dediler. ‘Alın dedik. Başkan Yardımcımız katıldı. Kabul ettik. Öyle görüş alışverişinde bulunduk. Yani bir randevu falan yok. Ama Çatalca ile ilgili bilgileri olduğu belliydi” şeklinde yanıtladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.