banner460
banner128

Binlerce işssiz Büyükçekmece'de umut aradı

Büyükçekmece Belediyesi’nin bu yıl 6’ııncısını gerçekleştirdi “İşveren – İş gören Buluşması” buluşmasına binlerce işsiz katılarak, eleman arayan 130 firmanın insan kaynakları yetkilileri ile bir araya geldi.

Son 10 yıl içerisinde 22 bin kişiye iş imkanı sağlayan Büyükçekmece Belediyesi, iş arayan binlerce vatandaşları firma temsilcileri ve girişimcilerle buluşturdu.

Müracaatlarını yapıp form doldurdular

Büyükçekmece Belediyesi ve İŞKUR işbirliğiyle gerçekleştirilen buluşmaya katılan binlerce işsiz vatandaş, belediye avlusunda kurulan standlarda firma temsilcileri ile yüz yüze görüştü. Görüşme sonucunda iş arayan vatandaşlar kendileri için uygun pozisyonlar için ilk müracaatlarını yapıp form doldurdu.

Büyükçekmece Belediyesi, 11 farklı bölgeden ulaşım imkanı da sağlayarak, iş arayan tüm vatandaşları evlerine alıp görüşmenin yapılacağı alana getirdi.  

“Biz, iş bulma kurumu ile birlikte elçiyiz”

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “6’ıncısı düzenlenen İşveren ve İş gören buluşmalarında inşallah temenni ettiğimiz sonuçlara ulaşırız. Büyükçekmece belediyesi olarak İŞKUR ile birlikte çözüm ortağı olarak bölgemizdeki girişimcileri, iş adamlarını ve iş arayanları bir araya getirmek üzere böyle bir etkinlik düzenledik. Bu proje sayesinde son 10 yılda yaklaşık 22 bin kişiye istihdam imkanı sağlandı. Biz iş bulma kurumu ile birlikte elçiyiz. Sizleri bir araya getirdik.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.