banner460
banner128

Toprak Benli: Avcılar'ın çocukları bilinçlidir

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda düzenlenen yeni eğitim programının açılışına katıldı.  

2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi, bu sabah ilk ders zili ile başladı. Avcılar İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe protokolüyle birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Düzenlenen törende konuşan Başkan Toprak çocuklarımız başarılı bir yıl geçmesi temennisinde bulundu.

 

Avcılar’ın Çocukları Bilinçlidir.

Dr. Handan Toprak Benli " Sevgili Çocuklar bir kez daha bilimin ışığında eğitim almak üzere sınıfları doldurdunuz. Avcılar’da bizim çocuklarımız en önemli farkı sokakta yaşayan hayvanlara duyarlı, çevresine duyarlı, sokağını temiz tutan, trafik kurallarına uyan ve kent bilinci olan çocuklar olmasıdır. Avcılar’ın Çocukları bilinçlidir. Saygı ve sevgi kurallarıyla toplum değerlerine bağlıdırlar. İleride hepiniz ülkemizin aydınlık geleceğine hizmet edecekseniz. Ülkemizi Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için hep birlikte var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bilimde, teknolojide, sağlıkta ve ulaşımda bizleri dünya ile yarışacak konuma getirecekseniz. Bütün çocuklarımızı, öğretmenlerimize başaralı bir yıl olması dileğiyle, bütün çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize başarılı bir yıl diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.