banner460
banner128

Silivri’den Malatya’ya 24 derslikli okul

Silivri Merkezli olarak faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi olan Sanayici Rıdvan Mertöz, memleketi Malatya’ya 24 derslikli okul yaptırdı.  Mertöz’ün doğduğu şehir olan Malatya’da 3 Temmuz 2021’de temelini attığı okul çok kısa tamamlanarak eğitime hazır hale geldi.  Okulun tamamlanması vesilesiyle Mertöz’ün de üyesi olduğu Silivri Sanayiciler ve İşadamları Derneği ( (SİAD)kendisini tebrik eden bir mesaj yayımladı.

SİAD’ın mesajı şöyle:

Değerli üyemiz Rıdvan Mertöz doğduğu şehir olan Malatya’da 3 Temmuz 2021 tarihinde temeli atılan ve üyemizle aynı adı taşıyan 24 derslik okulun yapım süreci tamamlanmıştır.

Şubat ayında eğitim ve öğretime açılması planlanan Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Kendisine bu ulvi görevi üstlenmesinde de tebrik ve şükranlarımızı bir kez daha sunuyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Rıdvan Mertöz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.